Slaaponderzoek in Deventer zonder wachttijd

De wachttijden voor diagnostiek en behandeling van slaapstoornissen zijn fors opgelopen. Dit is ongunstig voor patiënten met slaapstoornissen, want goed slapen is een cruciale factor voor fysieke en emotionele gezondheid. Het Nederlands Slaap Instituut (NSI) kent, als grootste kliniek voor slaapgeneeskunde, een snelle doorlooptijd en geen wachttijd. Doorverwijzen kan heel eenvoudig via ZorgDomein.

Slaaponderzoek thuis bij uw patiënt

Als landelijk werkende focuskliniek en expertisecentrum voor slaapgeneeskunde biedt het NSI voor patiënten uit Deventer en omstreken de mogelijkheid om zonder wachttijden een slaaponderzoek thuis te ondergaan.

Zo werkt het slaaponderzoek thuis:

  1. De patiënt met verdenking van een slaapstoornis verwijst u via ZorgDomein. Afhankelijk van de verwijzing volgt een polygrafie of een polysomnografie.
  2. De patiënt ontvangt thuis meetapparatuur voor het slaaponderzoek (polygrafie) of er komt een verpleegkundige bij uw patiënt langs (polysomnografie).
  3. Het slaaponderzoek gebeurt in eigen bed.
  4. Uw patiënt heeft een videoconsult met de specialist / somnoloog om het slaaponderzoek en eventuele behandeling te bespreken.
  5. U en uw patiënt ontvangen binnen een paar dagen na het videoconsult de specialistenbrief.

Verwijs uw patiënt via ZorgDomein naar het NSI

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via 085 0710900 of secretariaat@nederlandsslaapinstituut.nl.

TOP